Slika predavača Igora Franca

Igor Franc

Osnivač SECIT Security consulting agencije, konsultant, pen-tester, digitalni forenzičar.
Bivši načelnik odeljenja za digitalnu forenziku i bezbednost informacija na Međunarodnom institutu za bezbednost – International Security Institute (ISI).
Slika predavača Vladimira Marinkova

Vladimir Marinkov

Advokat iz kancelarije Guberina-Marinkov u Beogradu.
Od 2008. godine preuzima vođenje advokatske kancelarije Guberina, najpoznatije advokatske kancelarije u oblasti krivičnog prava sa tradicijom dugom 60 godina.
Slika predavača Branka Pavlovića

Branko Pavlović

Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1984.godine, a od 1989.godine bavi se advokaturom.
U periodu od januara 2001 do decembra 2003 godine bio je Član Odbora za pravosuđe…
Slika predavača Dragana Milića

Dragan Milić

Diplomirao na Pravnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Član Advokatske komore u Beogradu od 2006. godine. Od 2011. godine nalazi se na spisku arbitara Komisije za rešavanje sporova povodom registracije nacionalnih internet domena.
Slika predavača Biljane Trifunović

Biljana Trifunović

Pored diplome Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, poseduje licencu Ovlašćenog računovođe, Revizora i Ovlašćenog lica za zabranu pranja novca i finansiranja terorizma.
Slika predavača Milana Grujića

Milan Grujić

Direktor i vlasnik marketinške agencije Infinite Media Group (IMG). Uža specijalnost mu je izrada strategije digitalnog nastupa.
Pored Agencije, osnivač je i partner u projektima iz oblasti turizma i prehrambene industrije.
Slika predavača Biljane Sparavalo

Biljana Sparavalo

Diplomirala je 2002. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.
Od 2015. godine zaposlena je u kompaniji KRESTON MDM revizija, gde trenutno radi na poziciji Head manager odeljenja za transferne cene.
Slika predavača Vedrane Božić

Vedrana Božić

Diplomirani profesor engleskog jezika, od početka karijere opredeljena za poslove upravljanja ljudskim resursima i po zanimanju je HR menadžer. Stekla je sertifikat u oblasti upravljanja ljudskim resursima CIPD instituta (CHRM).
Slika predavača Nenada Cvjetićanina

Nenad Cvjetićanin

Advokat Nenad Cvetićanin, stariji partner u advokatskoj kancelariji „Cvetijanin i partneri“, specijalizovan je za zaštitu podataka o ličnosti, privatnom i autorskom pravu i pravnom internetu.
Slika predavača Bojane Kovač

Bojana Kovač

Diplomirani ekonomista sa više od 20 godina iskustva u pisanju i realizaciji projekata i kampanja za domaće i internacionalne klijente iz najrazličitijih industrija.

Preduzetnik, digitalni konsultant, pisac, predavač,…

Slika predavača Darka Vidića

Darko Vidić

Biznis i marketing konsultant sa preko 15 godina iskustva u marketingu, menadžmentu, bankarstvu i konsaltingu.
Veliki borac za dovođenje 21. veka u Srbiju.
Slika predavača Luke Milinkovića

Luka Milinković

Luka Milinković poseduje višegodišnje iskustvo u kontroli i upravljanju IT rizicima kako kroz ulogu IT revizora, tako i kroz ulogu specijaliste za definisanje IT procesa (ITIL procesi) i implementaciju samih kontrola.
Slika predavača Miodraga Ranisavljevića

Miodrag Ranisavljević

Uspešan preduzetnik i konsultant u IT oblasti (poslovni softver i rešenja) koji pomaže kompanijama u izboru i implementaciji najboljih mogućih rešenja za poslovanje, sa 20 godina ERP iskustva u IT industriji.
Slika predavača suzane marinković

Suzana Marković

Diplomirani inženjer elektrotehnike i doktor elektrotehničkih nauka iz oblasti računarstva.
Dugi niz godina predavač je na brojnim kursevima iz operativnih sistema i aplikativnih programa (MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Access).
Slika predavača Stevana Bjedova

Stevan Bjedov

Karijeru u oblasti digitalnog marketinga započeo je kroz Google oglašavanje 2016-te godine, proširujući svoje veštine i znanja kroz Analytics i Tag manager alate.
Slika predavača Sonje Jovović

Sonja Jovović

Sertifikovani Google profesionalac za digitalno oglašavanje za Google Ads Search, Display, Video i Analytics od 2012 godine. Vlasnik Google partnerske agencije za oglašavanje i edukaciju Profy Multi Media i suosnivač Kurs Kreatora.
Slika predavača Vladimira Nikolića

Vladimir Nikolić

Rođen u Beogradu, pola svog života proveo u Berlinu. Ljubitelj muzike.

Porodica naklonjena preduzetničkom duhu mu je pomogla u njegovom najvećem poduhvatu te vrste do sada… LimundoGradu.

Slika predavača Snežane Marković

Snežana Marković

Snežana Marković a.k.a. Sneška, spašava svet od lošeg, dosadnog i bla-bla kopija, tako što ljude poput vas uči kako da vaše ideje bolje zvuče i samim tim – više prodaju.
Slika predavača Marije Cvjetićanin

Marija Cvjetićanin

Advokat Marija Cvjetićanin je partner u advokatskoj kancelariji “Cvjetićanin i partneri”. Specijalizovana je za zaštitu podataka o ličnosti, žigovno pravo, radnopravne i porodične odnose.
Slika predavača Dušana Garašanina

Dušan Garašanin

Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu i stekao zvanje Master prava za radno i socijalno pravo.
Osnivač je zajedničke advokatske kancelarije Garašanin Bandić Drobac – GBD Law.
Slika predavača Snežane Batrićević

Snežana Batrićević

Diplomirani ekonomista sa postdiplomskom specijalizacijom iz oblasti finansijskog menadžmenta.

Radno iskustvo od 30 godina je stekla na vodećim finansijskim pozicijama u društvenim i privatnim firmama.

Slika predavača Davida Radovica

David Radović

Radi u agenciji Sellers Alley na poziciji senior PPC specialista i lidera tima koji se bavi Amazon PPC i razvoju Tiktok PPC usluga. Veliko iskustvo ima u radu sa velikim i malim e-commerce kompanijama koje svoje proizvod prodaju preko weba ili Amazona.
Slika predavača Suzane Hrabrić

Suzana Hrabrić

Diplomirani ekonomista sa radnim iskustvom od preko 25 godina u privredi, u sektoru za MMSP. Tokom karijere angažovana na rukovodećim pozicijama iz oblasti finansija i računovodstva, u kompanijama koje su se bavile veleprodajom, maloprodajom, proizvodnjom i marketingom.
Slika predavača Nataše Simić

Nataša Savić

Nataša Savić, HR stručnjak, HILL trener i sertifikovani executive coach ICF i EMCC akreditovanog programa Academy of Executive Coaching, Points of You Certified trener i SDI Qualified fasilitator sa više od 15 godina iskustva u okviru HILL grupacije.
Slika predavača Irene Kalmić

Irena Kalmić

Irena Kalmić je advokat i rukovodilac odeljenja za radno pravo u advokatskoj kancelariji AVS Legal. Ima dugogodišnje iskustvo u savetovanju multinacionalnih i lokalnih kompanija u vezi sa različitim radnopravnim pitanjima .
Slika predavača Miloša Dimića

Miloš Dimić

Google Ads account manager u Escape agenciji za digitalni marketing. U Google “vodama” preko šest godina, počevši sa copy i content writingom, preko SEO optimizacije sve do Google oglašavanja.

Slika Biljane Lazarevic

Biljana Lazarevic

Senior consultant u konsultantskoj kući Casa Forte, takođe je na listi konsultanata Evropske banke za obnovu i razvoj za program ASB (Advice for Small Business).

Slika predavača Željka Dudića

Željko Dudić

Diplomirani ekonomista iz oblasti spoljne i unutrašnje trgovine, a takodje je u okviru iste oblasti i magistrirao. Ima FCIPS Chartered status u Chartered Institute of Procurement and Supply UK, i SPSM3 status u Next Level Purchasing Association US.

Tatjana-Kitic

Dr Tatjana Kikić

Dr Tatjana Kikić, arhivski savetnik, rukovodilac Arhive Agencije za privredne registre.
Prethodno bila zaposlena u Državnom arhivu Srbije, na mestu rukovodioca Službe za zaštitu arhivske građe i dokumentarnog materijala kod stvaralaca.

Copyright © 2020 Kurs Kreator. Izrada web sajtova naKlik - Web servisi

Korpa
There are no products in the cart!
0