Slika predavača Igora Franca

Igor Franc

Osnivač SECIT Security consulting agencije, konsultant, pen-tester, digitalni forenzičar.
Bivši načelnik odeljenja za digitalnu forenziku i bezbednost informacija na Međunarodnom institutu za bezbednost – International Security Institute (ISI).
Slika predavača Vladimira Marinkova

Vladimir Marinkov

Advokat iz kancelarije Guberina-Marinkov u Beogradu.
Od 2008. godine preuzima vođenje advokatske kancelarije Guberina, najpoznatije advokatske kancelarije u oblasti krivičnog prava sa tradicijom dugom 60 godina.
Slika predavača Branka Pavlovića

Branko Pavlović

Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1984.godine, a od 1989.godine bavi se advokaturom.
U periodu od januara 2001 do decembra 2003 godine bio je Član Odbora za pravosuđe…

Predrag-Trifunovic

Predrag Trifunović

U Okružnom sudu u Požarevcu bio je sudijski pripravnik od 1975. godine do 1977. godine, a zatim stručni saradnik u istom sudu u toku 1978. godine. Na funkciji sudije Opštinskog suda u Požarevcu je od 1978. godine do 1988.godine…

Lidija Pejčinović

Lidija Pejčinović

Lidija Pejčinović je diplomirani psiholog, HR profesionalac, licencirani medijator i master prava sa položenim pravosudnim i advokatskim ispitom. Već 13 godina radi u privatnom sektoru i sarađuje sa…

Slika predavača Dragana Milića

Dragan Milić

Diplomirao na Pravnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Član Advokatske komore u Beogradu od 2006. godine. Od 2011. godine nalazi se na spisku arbitara Komisije za rešavanje sporova povodom registracije nacionalnih internet domena.
Slika predavača Milana Grujića

Milan Grujić

Direktor i vlasnik marketinške agencije Infinite Media Group (IMG). Uža specijalnost mu je izrada strategije digitalnog nastupa.
Pored Agencije, osnivač je i partner u projektima iz oblasti turizma i prehrambene industrije.
Slika predavača Biljane Sparavalo

Biljana Sparavalo

Diplomirala je 2002. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.
Od 2015. godine zaposlena je u kompaniji KRESTON MDM revizija, gde trenutno radi na poziciji Head manager odeljenja za transferne cene.
Vera Trefalt

Vera Božić Trefalt

Ekspert za bezbednost i zdravlje na radu, prethodno zaposlena u Ministarstvu rada, zapošljavanja I socijalne politike na poziciji Načelnika Odeljenja inspekcije rada.Obavljala je i poslove pomoćnika ministra rada u Sektoru za rad, a zatim i poslove Direktora Uprave za bezbednost i zdravlje na radu…

Slika predavača Vedrane Božić

Vedrana Božić

Diplomirani profesor engleskog jezika, od početka karijere opredeljena za poslove upravljanja ljudskim resursima i po zanimanju je HR menadžer. Stekla je sertifikat u oblasti upravljanja ljudskim resursima CIPD instituta (CHRM).
Slika predavača Nenada Cvjetićanina

Nenad Cvjetićanin

Advokat Nenad Cvetićanin, stariji partner u advokatskoj kancelariji „Cvetijanin i partneri“, specijalizovan je za zaštitu podataka o ličnosti, privatnom i autorskom pravu i pravnom internetu.
Slika predavača Bojane Kovač

Bojana Kovač

Diplomirani ekonomista sa više od 20 godina iskustva u pisanju i realizaciji projekata i kampanja za domaće i internacionalne klijente iz najrazličitijih industrija.

Preduzetnik, digitalni konsultant, pisac, predavač,…

Slika predavača Darka Vidića

Darko Vidić

Biznis i marketing konsultant sa preko 15 godina iskustva u marketingu, menadžmentu, bankarstvu i konsaltingu.
Veliki borac za dovođenje 21. veka u Srbiju.
Slika predavača Luke Milinkovića

Luka Milinković

Luka Milinković poseduje višegodišnje iskustvo u kontroli i upravljanju IT rizicima kako kroz ulogu IT revizora, tako i kroz ulogu specijaliste za definisanje IT procesa (ITIL procesi) i implementaciju samih kontrola.
Slika predavača Miodraga Ranisavljevića

Miodrag Ranisavljević

Uspešan preduzetnik i konsultant u IT oblasti (poslovni softver i rešenja) koji pomaže kompanijama u izboru i implementaciji najboljih mogućih rešenja za poslovanje, sa 20 godina ERP iskustva u IT industriji.
Slika predavača suzane marinković

Suzana Marković

Diplomirani inženjer elektrotehnike i doktor elektrotehničkih nauka iz oblasti računarstva.
Dugi niz godina predavač je na brojnim kursevima iz operativnih sistema i aplikativnih programa (MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Access).
Slika predavača Stevana Bjedova

Stevan Bjedov

Karijeru u oblasti digitalnog marketinga započeo je kroz Google oglašavanje 2016-te godine, proširujući svoje veštine i znanja kroz Analytics i Tag manager alate.
Slika predavača Snežane Marković

Snežana Marković

Snežana Marković a.k.a. Sneška, spašava svet od lošeg, dosadnog i bla-bla kopija, tako što ljude poput vas uči kako da vaše ideje bolje zvuče i samim tim – više prodaju.
Slika predavača Vladimira Nikolića

Vladimir Nikolić

Rođen u Beogradu, pola svog života proveo u Berlinu. Ljubitelj muzike.

Porodica naklonjena preduzetničkom duhu mu je pomogla u njegovom najvećem poduhvatu te vrste do sada… LimundoGradu.

Slika predavača Marije Cvjetićanin

Marija Cvjetićanin

Advokat Marija Cvjetićanin je partner u advokatskoj kancelariji “Cvjetićanin i partneri”. Specijalizovana je za zaštitu podataka o ličnosti, žigovno pravo, radnopravne i porodične odnose.
Igor Knežević

Igor Knežević

Direktor firme Digital Archiving Solutions koja se više od deset godina bavi arhivskim poslovanjem, u sklopu koje se posebno ističu savremeni sistemi za arhiviranje I upravljanje dokumentima. Predavač i stručni saradnik na brojnim panelima, okruglim stolovima, diskusijama, seminarima i konferencijama. 

Slika predavača Dušana Garašanina

Dušan Garašanin

Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu i stekao zvanje Master prava za radno i socijalno pravo.
Osnivač je zajedničke advokatske kancelarije Garašanin Bandić Drobac – GBD Law.
Slika predavača Snežane Batrićević

Snežana Batrićević

Diplomirani ekonomista sa postdiplomskom specijalizacijom iz oblasti finansijskog menadžmenta.

Radno iskustvo od 30 godina je stekla na vodećim finansijskim pozicijama u društvenim i privatnim firmama.

Slika predavača Suzane Hrabrić

Suzana Hrabrić

Diplomirani ekonomista sa radnim iskustvom od preko 25 godina u privredi, u sektoru za MMSP. Tokom karijere angažovana na rukovodećim pozicijama iz oblasti finansija i računovodstva, u kompanijama koje su se bavile veleprodajom, maloprodajom, proizvodnjom i marketingom.
Ana Govedarica

Ana Govedarica

Dipl. inž. tehnologije, stručni konsultant za upravljanje otpadom i Savetnik za hemikalije. Vlasnik agencije AG EKO, sa 10 godina konsultantskog iskustva u hemijskoj i proizvodnoj industriji, auto industriji, i industriji mehanizacije, kao i javnim preduzećima i opštinama.

Slika predavača Nataše Simić

Nataša Savić

Nataša Savić, HR stručnjak, HILL trener i sertifikovani executive coach ICF i EMCC akreditovanog programa Academy of Executive Coaching, Points of You Certified trener i SDI Qualified fasilitator sa više od 15 godina iskustva u okviru HILL grupacije.
Slika predavača Irene Kalmić

Irena Kalmić

Irena Kalmić je advokat i rukovodilac odeljenja za radno pravo u advokatskoj kancelariji AVS Legal. Ima dugogodišnje iskustvo u savetovanju multinacionalnih i lokalnih kompanija u vezi sa različitim radnopravnim pitanjima .

Slika Biljane Lazarevic

Biljana Lazarevic

Senior consultant u konsultantskoj kući Casa Forte, takođe je na listi konsultanata Evropske banke za obnovu i razvoj za program ASB (Advice for Small Business).

Jasmina Maricic

Jasmina Maričić Vukotić

Jasmina Maričić Vukotić, diplomirani pravnik sa pravosudnim ispitom, inspektor rada u Ministarstvu rada, konsultant i autor mnogih tekstova i priručnika u stručnim časopisima iz oblasti radnog prava, predavač na seminarima, po sertifikatima EK EU i SUK Republike Srbije.

Slika predavača Željka Dudića

Željko Dudić

Diplomirani ekonomista iz oblasti spoljne i unutrašnje trgovine, a takodje je u okviru iste oblasti i magistrirao. Ima FCIPS Chartered status u Chartered Institute of Procurement and Supply UK, i SPSM3 status u Next Level Purchasing Association US.

Tatjana-Kitic

Dr Tatjana Kikić

Dr Tatjana Kikić, arhivski savetnik, rukovodilac Arhive Agencije za privredne registre.
Prethodno bila zaposlena u Državnom arhivu Srbije, na mestu rukovodioca Službe za zaštitu arhivske građe i dokumentarnog materijala kod stvaralaca.

D-Ignjatović-web1

Duška Ignjatović

Preduzetnica, poslovni konsultant, mentor i kouč, sa 15+ godina iskustva u struktuiranju biznisa i radu sa ljudima, na poslovnim i ličnim procesima, potencijalima i optimizacijama.

Andrea-Čontoš-web1

Andrea Čontoš

Andrea Čontoš je neurobiolog sa užim domenom izučavanja neuropsihologije i biheviorizma, sertifikovani bihevioralni forenzičar, praktikant neurolingvističkog programiranja…

D-Ignjatović-web1

Aleksandar Sarić

Preduzetnik, poslovni konsultant, MBA sa više od 13 godina u prodaji, sa ostvarenih 7M evra prometa za bivše poslodavce, održanih 5000 prodajnih sastanaka i 1100 posećenih firmi.

Copyright © 2020 Kurs Kreator. Izrada web sajtova naKlik - Web servisi

Korpa0
There are no products in the cart!
0